360°Clean

Dit biedt enkele voordelen:

  • wij zijn in staat uw volledige bedrijfsruimte (kantoren, fabriekshallen, sanitair, andere ruimtes) te poetsen in een kort tijdsbestek en verstoren aldus minimaal uw dagelijkse routine en uw productieproces
     

  • u heeft steeds 1 uniek aanspreekpunt voor alle praktische vragen en opmerkingen. U hoeft zich niet te bekommeren om de praktische taakverdeling binnen de equipe.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw sanitair, fabriekshal, kantoor, openbare ruimte,...?  Dan bent u bij 360°Clean aan het juiste adres!

Niets gaat boven een poetsdienst die flexibel inzetbaar is, inspeelt op de vraag van de klant, en zelf verantwoordelijk is voor het voorraadbeheer van de poetsproducten en ander materiaal.  Wij brengen alle producten zelf mee, zodat u hieraan niet hoeft te denken.
 

Wij focussen vooral op bedrijven die zich situeren in onze nabijheid. Zo houden wij onze prijzen laag (wegens geringe verplaatsingskosten), en staan wij ook letterlijk dicht bij de klant.

De medewerkers van onze poetsdienst zijn steeds enthousiast en erg gedreven. Zij krijgen een gedegen opleiding in huis en worden dagelijks gecoacht.

Onze poetsdienst werkt steeds in ploegen (van minstens 4 personen- zonder maximum).  Onze medewerkers zijn steeds vergezeld van een coach.

 

Interesse?

Contacteer Guy Vanhoutte

Algemeen directeur

0477 37 62 11

guy.vanhoutte@footstep.be

FOOTSTEP-banner.png