top of page
banner-jobs.jpg

Maak jij ons team compleet?

Werken bij Footstep

Sinds 1966 leveren we kwaliteitsvolle producten en diensten voor bedrijven, non-profitorganisaties, overheden en particulieren. Bij Footstep krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zichzelf te ontplooien, elk volgens zijn eigen talenten.

Met onze klanten bouwen we duurzame partnerships op met de focus op kwaliteit, expertise en flexibiliteit.

Wij werken op maat van onze klanten én van onze mensen. 

Wij erkennen en ontwikkelen de competenties van onze werknemers in functie van individuele doelen. Op deze manier kiezen wij de juiste persoon voor de juiste plek, rekening houdend met de mogelijkheden en ambities van onze werknemers. 

Een maatwerkbedrijf. Wat is dat nu eigenlijk?

Maatwerkbedrijven zijn specialisten in werkbaar werk voor mensen die moeilijker in een traditionele onderneming aan de slag kunnen. Ze vullen daarbij een speciale niche binnen de economie in.
Maatwerkbedrijven werden vroeger beschutte- en sociale werkplaatsen genoemd.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Ondernemen is een mooie samenvatting voor het dubbel doel dat Footstep vooropstelt: enerzijds de tewerkstelling verduurzamen van mensen die niet, nog niet en voor velen wellicht ook nooit in een traditionele onderneming aan de slag kunnen, en anderzijds als een sterke organisatie onze vele verschillende samenwerkingen met en voor klanten omzetten in een goed bedrijfseconomisch resultaat.


Footstep staat als partner gekend voor flexibiliteit, betrokkenheid en kwaliteit. 
We investeren en groeien mee met onze klanten. Kies je voor Footstep, dan kies je voor lokale productie en sociaal engagement.

Kom jij ook handen te kort?

circulaire projecten-FS.jpg

Circulair ondernemen zit in ons DNA

Circulaire projecten

bottom of page